Geland
Blijf op de hoogte en volg Kim en Tom
19 Juli 2014 | Argentinië, Buenos Aires
We zijn geland in Buenos Aires na een goed vlucht! 13 uur blijft lang maar als je er 10 van kunt slapen valt het reuze mee.
We lopen naar buiten en krijgen daar de eerste shock, meestal willen we zo snel mogelijk onze warme vliegtuig kleding omruilen voor een korte broek maar nu is dat wat anders.... het is koud!!!! Ongeveer 7 graden en de Argentijnen zelf hebben de winterjassen nog aan.. Hadden we die dan toch in moeten pakken?
Een ritje door de stad heen is best bijzonder, je ziet namelijk geen reet. Het is hier half 8, uitgestorven en donker.
Het hotel dat we hadden geboekt heeft altijd standaard om 2 uur een kamer. Even tijd doden dus, maar dat zijn we inmiddels na al die jaren wel gewend.
Het enige van de stad dat we wel hebben gezien ziet er veel belovend uit en we lijken op dit moment 2 kleine kindertjes die met hun neus tegen het raam aan zitten te wachten tot de zon op komt om op pad te kunnen gaan!!
U hoort allen snel weer van ons :-)
19 Juli 2014 - 14:11
MAmsie:
Fijn dat de reis zo snel is gegaan, 13 uur is lang....Was blij dat ik een berichtje kreeg..met al die toestanden met het gecrashte toestel.Wat zou ik nu graag met jullie ruilen qua temperatuur..pfff hier snikheet 35 graden......Veel plezier kids....dikke kus uit hete sidderende nederland -
19 Juli 2014 - 14:46
Mirjam:
Mooi, goed aangekomen en de reis viel, mede dankzij de apotheek, dus mee. Nu dan naar genieten. Ben benieuwd naar alle belevenissen! Dikke kuzzzzz -
19 Juli 2014 - 22:19
Paul:
Ik zei toch dat het allemaal goed zou komen!! En nu maximaal gaan genieten met ze tweeën!!! -
21 Juli 2014 - 15:40
Daniel:
Top, ik ga jullie weer volgen tijdens de trip! Have fun! Wij zorgen hier wel voor de nodige wielren KM's.